Başkan Saatcı’ya bir destek de Yatağan’dan…

Başkan Saatcı’ya bir destek de Yatağan’dan…

 

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, Yatağan Belediye Başkanı CHP’li Hasan Haşmet Işık’a Yatağan’da bir araya geldi. Başkan Saatcı’ya destek ve katkı vereceğini söyleyen Başkan Işık, “Başkan Saatcı, Yatağanlıları şimdiye kadar samimiyetle Fethiye’de misafir etti. Fethiye’de 4 dönem başarılı hizmetler yaptı. Bunlar unutulmaz” diye konuştu.


Yolu üzerindeki esnaflarla selamlaşarak Yatağan Belediyesi’ne gelen Başkan Saatcı’yı, Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık ve belediye personeli çiçeklerle kapıda karşıladı. Başkan Saatcı’yı makamında ağırlayan Başkan Haşmet Işık, Yatağanspor atkısı ve Nutuk kitabı hediye ederek, kendisini Yatağan’da görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

 

“Samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum”

Tüm Yatağan halkına ilgileri, samimiyetleri ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Saatcı, “Haşmet Başkan bizim kardeşimiz. Özellikle Fethiye’deki kampanyamıza sakarın üstü diye tabir edilen Yatağan’dan verdiği destekleri unutamam. Yeniliğe canı gönülden inanan bir insanım. Ancak bu dönem, Türkiye genelinde eskiye rağbetin olduğu bir seçim süreci yaşıyoruz. Tecrübe ve birikim ön plana çıktı. Haşmet Başkanım da belediyecilik anlamında 4 dönemin getirmiş olduğu bir birikim ve donanım var. Bu tecrübe ve birikim mekteplerde elde edilemiyor. Belediye başkanlığının bir okulu yok. Bu masalarda çalışarak elde ediliyor. Bizi kabullerinden ve samimiyetinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Başkan Işık, “Destek vereceğiz”

Başkan Behçet Saatcı’nın Yatağan’a gerçekleştirdiği ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık ise,  “Buraya ziyaret ederek, bize güç kuvvet verdi. Fethiye’de başarılı projelerini bizler takip ediyoruz.  Yatağan’dan Fethiye’ye gelen vatandaşlarımıza misafirperverlikleri gerçekten unutulmaz. Ben de yarı Fethiyeli sayılırım. Çünkü Fethiye Lisesi’nde okudum ve 2. Karagözlerde oturdum. O yüzden Fethiye’ye karşı özel bir sevgim var. Kendisi bugün bize bu mutlu günü yaşatmasından dolayı teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum. Kendisine katkı vereceğiz, destek sağlayacağız. Sonrasında da başarılı çalışmalarını takip edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Ulaşım sektörü esnaflarını unutmadı.

Başkan Saatcı daha sonra ulaşım sektöründen ekmeğini çıkartan esnaflarla sohbet etti. CHP Yatağan Seçim Koordinasyon Merkezi’ne de uğrayan Başkan Saatcı, ardından Yatağan’daki bazı esnaflara ziyarette bulundu. Yatağan’a tekrar geleceğini belirten Başkan Saatcı, vatandaşların ilgisine ve desteğine de teşekkür etti.