Bağımsız Aday Saatcı, “Fethiye’yi mutlu ve huzurlu insanların kenti yapmak için 20 yıl çalıştık”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) yönetim kurulu başkanı Osman Çıralı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaretin veda anlamına da geldiğini belirten Bağımsız Aday Saatcı, “Uğur Mumcu, Muhsin Yazıcıoğlu, Bahriye Üçok ve Alpaslan Türkeş isimlerini bir arada yaşattığımız Fethiye’yi mutlu ve huzurlu insanların kenti yapmak için 20 yıl gece gündüz çalıştık.” dedi.

 

Muğla’nın 12 ilçesinde sivil toplum kuruluşu ziyaretleri gerçekleştiren Bağımsız Aday Saatcı, son olarak Fethiye’de seçim çalışmalarına başladı. Bağımsız Aday Saatcı’yı FTSO binası girişinde karşılayan başkan Osman Çıralı ve yönetim kurulu üyeleri destek açıklamaları yaptı.

Seçim çalışmalarını dikkatle takip ettiklerini belirten FTSO Yönetim Kurulu Balkanı Osman Çıralı, “Bütün üyelerim adına başarılar diliyorum. Gezdiğimiz her yerde sizin yarattığınız enerjinizi gördük. Fethiye’mize 20 yıl hizmet ettiniz. Büyükşehirde de gereken her şeyi yapacağınıza ekip olarak hepimiz inanıyoruz.” dedi.

Görüşmenin hem seçim hem de veda ziyareti olduğunu vurgulayan Bağımsız Aday Saatcı, “Uğur Mumcu, Muhsin Yazıcıoğlu, Bahriye Üçok ve Alpaslan Türkeş isimlerini bir arada yaşattığımız Fethiye’yi mutlu ve huzurlu insanların bir arada yaşadığı bir şehir haline getirmek için 20 yıl gece gündüz çalıştık. Özellikle son dönemde tanıtım ve turizm konusundaki eksiklerimizi de kapatarak yolumuza devam ettik. Özellikle EMİTT Turizm Fuarı’ndaki 5 bin 600 stant içinde Fethiye’nin 2 kez üst üste en iyi tanıtım ödülü alıyor olması tesadüf değil, verdiğimiz emeklerin karşılığıdır.” dedi.

En büyük temennisinin Fethiye’de kurulan birlikteliği Muğla geneline yaymak olduğunu belirten Başkan Saatcı, “Bunu başardıktan sonra da umarım aramıza sen, ben girmez. Kucak kucağa, kardeş kardeşe birlikteliğimiz devam eder. Umarım kazanan yine Fethiye olur.” diye konuştu.