BAŞKAN SAATCI, “MUĞLA’DA DİP DALGASI ZİRVE YAPTI”

BAŞKAN SAATCI, “MUĞLA’DA DİP DALGASI ZİRVE YAPTI”


Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Yatağan’da alkış ve tezahüratlarla karşılandı. Muğla’nın her ilçesinde önüne geçilmeyecek bir halk hareketi yaşandığını vurgulayan Başkan Saatcı, “Daha önce bir dip dalgası olduğunu söylemiştim. Bugün dip dalgasının zirve yaptığını görüyorum.”  dedi.

 

Bodrum’da 2 gün süren seçim çalışmalarının ardından Yatağan’a gelen Başkan Saatcı, Yatağan Kaymakamlığı önünde vatandaşlar tarafından alkış ve tezahüratlarla karşılandı. Yatağan Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştiren Bağımsız Aday Saatcı, belediye başkanı Hasan Haşmet Işık ve personeli tarafından belediye binası önünde çiçeklerle karşılandı. Işık’ın ziyaretinden sonra Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcilerini ziyaret edip, Yatağan Otogarı’nda şoför esnafıyla buluştu. Otogarda Saatcı’yı bekleyen kalabalık şoför grubu ‘Sonuna kadar arkandayız” mesajı verdi. Başkan Saatcı, şoför esnafıyla yaptığı görüşme sonrası, Yatağan Çarşamba Pazarı’nda halkla buluştu. Başkan Saatcı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi – İyi Parti, Ak Parti – MHP ittifakı ve DP seçim bürolarını ziyaret etti. Samimi bir şekilde karşılanan Başkan Saatcı, ilgilerinden dolayı partililere teşekkür etti.

 

Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Saatcı, “Bodrum temaslarımızdan çok memnun kalmıştık. Yatağan’da da gördüğümüz ilgi, vatandaşlarımızın samimiyeti bizleri ziyadesiyle mutlu etti.  Daha önce bir dip dalgası olduğunu ifade etmiştim. Bugün dip dalgasının zirve yaptığını görüyorum.” dedi.